ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προδρόμου: 'Η Κύπρος δεν έγινε διεθνώς ρεζίλι - Οι Κύπριοι έκαναν ρεζίλι την Κύπρο'

Προδρόμου: 'Η Κύπρος δεν έγινε διεθνώς ρεζίλι - Οι Κύπριοι έκαναν ρεζίλι την Κύπρο'

Θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών στα media και τον κομματικό κόσμο , ήτανς η παραχώρηση της κυπριακής υπηκοότητας σε επενδυτές.

Ενδεχόμενες ανακλήσεις υπηκοοτήτων φαίνεται πως θα γίνουν υπό το φως των πρόσφατων δημοσιευμάτων, και θα τεθούν στη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου την Τετάρτη (6/11). Ενώ θα τεθούν ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου οι σχετικοί έλεγχοι που έγιναν και γίνονται για περιπτώσεις πολιτογραφήσεων πριν από το 2018 όπου και εφαρμόστηκαν πιο ενισχυμένοι έλεγχοι.

Σε δηλώσεις του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου , σε τηλεοπτική τηλεφωνική σύνδεση σε εκπομπή στον Alpha Κύπρου απάντησε σε όλους όσους σχολιάζουν το "ρεζίλεμα" της Κύπρου με την παραχώρηση διαβατηρίων και Κυπριακής υπηκοότητας. Μάλιστα κάνει λόγο οτι κάποιοι θέλουν να αγνοήσουν οτι η χώρα από τον πάτο και την χρεοκοπία έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια της. Ενώ πρόσθεσε πως όταν εντοπίζονται οι αδυναμίες, διορθώνονται. Τόνισε πως για 10-20 χρόνια η Κύπρος ήταν διεθνώς αναγνωρισμένη ως φορολογικός παράδεισος και οτι τα προβλήματα είχαν εντοπιστεί και άλλες φορές αλλά δε διαφημίστηκαν διεθνώς. Απλώς είχε διορθωθεί το πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα οταν ρωτήθηκε για τον Τζο Λόου, τον καταζητούμενο απο την Μαλαισία, οπού του παραχωρήθηκε η Κυπριακή υπηκοότητα και πως με την αποκάλυψη αυτή η χώρα έγινε ρεζίλι στο Παγκόσμιο, ο κ.Προδρόμου απάντησε : 'Η Κύπρος δεν έγινε διεθνώς ρεζίλι - Οι Κύπριοι έκαναν ρεζίλι την Κύπρο'. 

Στη συνέχεια διαβεβαίωσε ότι η υπηκοότητα θα ανακληθεί και ότι η κυβέρνηση θα εντοπίσει τα σφάλματα και θα ληφθούν οι σωστές αποφάσεις. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top