ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήρθε η ώρα για να σπάσει το σερί των ισοπαλιών – Τα νέα προβλήματα η πιθανή ενδεκάδα του Ιδιάκεθ

Ήρθε η ώρα για να σπάσει το σερί των ισοπαλιών – Τα νέα προβλήματα η πιθανή ενδεκάδα του Ιδιάκεθ

Ως μία ιδανική ευκαιρία για να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, βλέπουν άπαντες στην ΑΕΚ Λάρνακας το αποψινό (19:00) παιχνίδι στην «Αρένα» με αντίπαλο την ουραγό Δόξα, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινοπράσινοι» είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο με προβλήματα σε όλες τις γραμμές και ειδικά στην άμυνα, όπου μετράει 16 γκολ παθητικό σε οκτώ αγωνιστικές, γι΄ αυτό και αναμένεται να πιέσουν από το ξεκίνημα με στόχο το γρήγορο γκολ, για να απελευθερωθούν από το οποίο άγχος και την πίεση, ότι αυτό συνεπάγεται για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία του αποψινού αγώνα και ότι δεν έχουν κανένα περιθώριο για νέες απώλειες βαθμών. Ειδικά ο Βάσκος τεχνικός, ο οποίος έχει δεχθεί έντονη κριτική από τον κόσμο της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια.

Ο κόουτς της ΑΕΚ σχεδίασε τα αγωνιστικά του πλάνα έχοντας νέο διπλό «πονοκέφαλο», αφού οι Γιάννου και Σάστρε δεν υπολογίζονται λόγω ενοχλήσεων. Η κατάσταση τους δεν είναι ανησυχητική, αλλά θα μείνουν εκτός για προληπτικούς λόγους.

Σημειώνουμε ότι εκτός πλάνων είναι και ο τιμωρημένος Γκονζάλες, όπως και ο τραυματίας Ακοράν, γεγονός που αναγκάζει τον Βάσκο τεχνικό σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά και στο σύστημα που θα παρατάξει την ομάδα του.

Είναι πολύ πιθανόν να επιλέξει το 3-5-2, με τον Τόνιο κάτω από τα δοκάρια και τους Μοϊσόφ, Πλάνας, Τάντι (ή Γκαρσία) στο κέντρο της άμυνας.

Οι Κάσες και Τρουγιόλς αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, με τον Ρουίθ δεξί φουλ μπακ και αριστερά έναν εκ των Τέτε-Χέφελ, ενώ ο Ματία Σπόλιαριτς αναμένεται να έχει πιο ελεύθερο ρόλο.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί σίγουρα ο Τρισκόφσκι, με… επικρατέστερο παρτενέρ τον Φιόλιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top