Στο Βερολίνο για την 30η επέτειο της πτώσης του τείχους ο Υπ. Eξωτερικών

Στο Βερολίνο για την 30η επέτειο της πτώσης του τείχους ο Υπ. Eξωτερικών

Στις επίσημες εκδηλώσεις για την 30η επέτειο της πτώσης του τείχους του Βερολίνου θα συμμετάσχει ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ακολούθως θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, ο κ. Χριστοδουλίδης μεταβαίνει το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Βερολίνο, προσκεκλημένος του Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας, Heiko Maas, για να συμμετάσχει στις επετειακές εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από την πτώση του τείχους του Βερολίνου.

Ακολούθως, ο κ. Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου τη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της ΕΕ.

Στο πλαίσιο του ΣΕΥ, οι Υπουργοί Εξωτερικών θα ανταλλάξουν απόψεις για την πολιτική κατάσταση στο Αφγανιστάν, τις εξελίξεις στο Σουδάν στην παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας, όπως επίσης και για τα τεκταινόμενα στο Ιράν, σε συνάρτηση με την κατάσταση στην περιοχή του περσικού κόλπου.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE