Παναθηναϊκός πλουραλισμός!

Παναθηναϊκός πλουραλισμός!

Με πέντε παίκτες να σκοράρουν διψήφιο αριθμό πόντων και την άμυνα να είναι όπως πρέπει στην 4η περίοδο ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στη Βαλένθια (91-80)!

 

Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε στο ΟΑΚΑ έχοντας στο μυαλό του πως το παιχνίδι με την Βαλένθια είναι κυκλωμένο στο ημερολόγιο ως ένα από τα must win ματς, από αυτά που δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, άνετης ή και απλά… επαγγελματικής.

Με εξαίρεση κάποια νωθρά διαστήματα και κυρίως το κακό πρόσωπο στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, το «τριφύλλι» έκανε το καθήκον του και κέρδισε τους μαχητικούς Ισπανούς με 91-80, ανεβαίνοντας έτσι στο 4-3 μετά τις πρώτες εφτά αγωνιστικές της Regular Season.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος (45-35), όμως το κακό τρίτο δεκάλεπτο (68-64 στο 30′) έφερε άγχος και συνθήκες… ντέρμπι για μεγάλο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ποιότητα των γηπεδούχων και η καλή εμφάνιση των ΝτεΣόν Τόμας – Νικ Καλάθη έφεραν τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τους «πράσινους» να παίρνουν επίσης πολλά από τον Ταιρίς Ράις και τον Ουέσλι Τζόνσον.

Στο 1-6 έμειναν οι «Νυχτερίδες», που παρουσίασαν πάντως καλό πρόσωπο, με κύριο εκφραστή τον Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος έκανε εμφάνιση καριέρας με εξαιρετικά νούμερα.

Σε ότι αφορά την συνέχεια, ο Παναθηναικός υποδέχεται την Άλμπα (14/11) και θα προσπαθήσει να μεγαλώσει το θετικό σερί του στην Ευρώπη.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE