ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ: «Δίκαιη η νίκη μας αλλά θα έπρεπε…» – Τι είπε για τον κόσμο της Ομόνοιας

Μπεργκ: «Δίκαιη η νίκη μας αλλά θα έπρεπε…» – Τι είπε για τον κόσμο της Ομόνοιας

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά:

«Για εμάς, κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός κυπέλλου. Η ατμόσφαιρα, η ένταση που υπάρχει στα παιχνίδια, είναι κάτι το οποίο έχουμε συνηθίσει. Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη. Είναι μία δίκαιη νίκη.

Είχαμε φάσεις για δεύτερο γκολ, ειδικά σε κάποιες αντεπιθέσεις, ενώ αμυνθήκαμε πολύ καλά. Θα έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι με δεύτερο γκολ.

Ξέρουμε από που ερχόμαστε και που πάμε και είμαι χαρούμενος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών μου, απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα.

Ευχαριστώ τον κόσμο μας για την στήριξη. Μας βοήθησαν αρκετά οι οπαδοί μας σε δύσκολες στιγμές μέσα στο παιχνίδι. Άρεσε στο φίλαθλο κοινό μας η ατομική ενέργεια του Κακουλλή. Ήταν γενικά μία πολύ καλή προσπάθεια από όλους».

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι σημαίνει το γεγονός ότι για δεύτερο σερί παιχνίδι κατέβασε την ίδια ενδεκάδα, ανέφερε:

«Σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί. Εξαίρεση οι Μικού και Τζιωνής. Επίσης ο Βίτορ και ο Έρικ ήταν για καιρό εκτός και τώρα μας βοηθούν κι αυτοί. Ο Ορτέγα είναι σε καλύτερη κατάσταση τώρα και υπάρχει ανταγωνισμός.

Είμαστε συμπαγής ομάδα στο γήπεδο και είμαι ευχαριστημένος από τις δύο σερί νίκες σε δύσκολα παιχνίδια. Επιδίωξη μου είναι όλοι να είναι έτοιμοι και σε καλή κατάσταση. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Δεν είναι σύμπτωση που κερδίζουμε στημένες φάσεις στο ξεκίνημα. Αυτό προέρχεται από την ποιότητα και την ταχύτητα των παικτών.

Μπορούμε όμως και καλύτερα. Έχουμε τη διακοπή τώρα, για να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες

Eurovision 2024: Tι ρούχο ετοιμάζει ο Κουδουνάρης για τη Silia Kapsis on stage; Το video στο Tik Tok



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top