ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα μας πουν ΞΑΝΑ το γνωστό… «ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ»!

Θα μας πουν ΞΑΝΑ το γνωστό… «ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ»!

Γίνεται συζήτηση τις τελευταίες δυο μέρες, για το ενδεχόμενο καθόδου ξένων διαιτητών, τουλάχιστον για τα ντέρμπι του πρωταθλήματος. 

Διατύπωσε δημόσια προχθές το αίτημα του ο Απόλλωνας, δια του αντιπροέδρου της εταιρίας Αντώνη Γλυκή. Ήταν και πάνω στα νεύρα τους, μετά τα «θαλασσώματα» του Λούκα Σωτηρίου, εναντίον τους στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Περιμένουμε και τον «Βασιλιά» Κούμα να τοποθετηθεί σε κάποια στιγμή. Να σας πω την αλήθεια, δεν περιμένω ότι θα «περάσει» η θέση μερικών ομάδων να έλθουν διαιτητές από την αλλοδαπή.

Το «ποιηματάκι» που θα μας… απαγγείλουν, για άλλη μια φορά, είναι ότι πρέπει να στηριχθούν οι Κύπριοι κόρακες, ελπίζοντας ότι θα λυθεί το πρόβλημα.

Ήδη πρόλαβε και το είπε χτες, σε συνέντευξη του σε άλλη αθλητική ιστοσελίδα, ο Γενικός Γραμματέας του «Παλατιού» της Έγκωμης Φοίβος Βάκης (είναι εκπρόσωπος του Απόλλωνα εδώ και χρόνια στην Ομοσπονδία).

Πρόβλεψη; Θα γίνει κάμποσος «θόρυβος» αυτές τις μέρες στα media, μιας και υπάρχει διακοπή λόγω εθνικής ομάδας. Και στο τέλος θα περάσουμε όλοι καλά κι εκείνοι (που αποφασίζουν) καλύτερα.

Μην περιμένετε ότι θα… κληθούν ξένοι ρεφ για τα ποδοσφαιρικά ματς της βραχονησίδας. Μ’ αυτούς που έχουμε και «αναγιώσαμε», μ’ αυτούς θα ζήσουμε.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top