ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτή είναι η επιστολή απολογίας του Φανούριου Κωνσταντίνου στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Αυτή είναι η επιστολή απολογίας του Φανούριου Κωνσταντίνου στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαβάστε τι αναφέρει η επιστολή που απέστειλε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος απολογήθηκε για την ατυχέστατη όπως άλλωστε παραδέχθηκε και ο ίδιος δήλωση του περί «ασέλγειας των Πειραιωτών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο για 20 χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΛΟΓΙΑ Φανούρη και Απόλλωνα στον Ολυμπιακό – Θετικές ενδείξεις για ξένους διαιτητές και ΑΠΟΦΑΣΗ για Λούκα Σωτηρίου

ΠΑΙΖΕΙ… και στην Ελλάδα ατάκα Φανούρη την επόμενη μέρα του ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ – «Ασελγούσε…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην επιστολή απολογίας, η οποία δημοσιεύθηκε αυτούσια από το fosonline.gr:

«Προς Πρόεδρο ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,

Εκφράζω τις ειλικρινείς απολογίες μου για την άστοχη και επιπόλαιη δημόσια τοποθέτηση στην οποία έχω προβεί με δηλώσεις μου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, με τις οποίες προσέβαλα την ένδοξη και μεγάλη ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Πρόκειται για μία επιπόλαιη επαναλαμβάνω τοποθέτησή μου, προϊόν της πίεσης και της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρέθηκα λίγες ώρες μετά το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και τις συνεχείς αντιπαραθέσεις που είχα με τον ομόλογό μου της ομάδας της Λευκωσίας.

Απολογούμαι ειλικρινά σε όλο το οικοδόμημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και στο κάθε μέλος του ξεχωριστά, και εύχομαι να παραμείνουν οι σχέσεις των δυο ομάδων στο καλύτερο επίπεδο και στην ομάδα σας να εκπληρώσει κάθε της στόχο τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Με εκτίμηση,

Φανούριος Κωνσταντίνου

Εκπρ. Τυπ. Απόλλωνα Λεμεσού».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top