ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέτι: «Τάμαρι και Ιωάννου σύντομα για Ιταλία» Ποιον προπονητή του θυμίζει ο Τόμας Ντολ!

Τέτι: «Τάμαρι και Ιωάννου σύντομα για Ιταλία» Ποιον προπονητή του θυμίζει ο Τόμας Ντολ!

Στο Sky Sports έκανε δηλώσεις ο τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, Ντομένικο Τέτι, καθώς βρίσκεται στο Άμστερνταμ για το Wyscout Forum με τον Ιταλό να τονίζει πως οι Μούσα Τάμαρι και Νικόλας Ιωάννου, είναι κοντά στο να φτάσουν το  επίπεδο και να αγωνιστούν στην Ιταλία.

Αναλυτικά: 

«Η εμπειρία μου στην Κύπρο είναι πολύ θετική καθώς παίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ και έχουμε πιθανότητες για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές και υπάρχει πάθος στο νησί για το ποδόσφαιρο. Υπάρχει μεγάλη οργάνωση στην ομάδα και έχουμε αρκετούς επαγγελματίας. Το κλαμπ έχει αναπτυχθεί και διατηρεί ένα Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο προπονητής μας είναι ο Τόμας Ντόλ και είναι ιδιαίτερα παθιασμένος. Μου θυμίζει αρκετά τον Αντόνιο Κόντε. Έχουμε δυο πολύ καλά ταλέντα όπως ο Νικόλας Ιωάννου και Αλ Τάμαρ οι οποίοι μπορούν σύντομα να φτάσουν στο επίπεδο ώστε να αγωνιστούν στην Ιταλία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top