Μετά τα ΑΤΥΧΗ αποτελέσματα «έσκασε» και η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τον προπονητή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μετά τα ΑΤΥΧΗ αποτελέσματα «έσκασε» και η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τον προπονητή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΜΕΑΠ με την οποία ενημερώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ανδρέα Μιτσίδη.

Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση Δ.Σ.

Μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα και την εισήγηση του προπονητή Ανδρέα Μιτσίδη αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με στόχο την αλλαγή που θα επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ανδρέας Μιτσίδης έχει υπηρετήσει το σωματείο μας για αρκετά χρόνια (ποδοσφαιριστής, γυμναστής, προπονητής) και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κόσμο μας. Η κίνηση του για οικιοθελή αποχώρηση για να αλλάξει το κλίμα δείχνει το επίπεδο του και την αγάπη του προς το σωματείο μας.

Επι ευκαιρία το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τον άνθρωπο, Ανδρέα Μιτσίδη για τις πολύτιμες του υπηρεσίες στο σωματείο μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του.

Δ.Σ. ΜΕΑΠ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.