ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει να μετακομίσει από Δεκέμβριο ο Μάντζουκιτς!

Θέλει να μετακομίσει από Δεκέμβριο ο Μάντζουκιτς!

Ο Μάριο Μάντζουκιτς έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σκέφτεται να μετακομίσει από τον Δεκέμβριο στην Αγγλία για να προσαρμοστεί πιο γρήγορα.

Ο Μάριο Μάντζουκιτς δεν είναι στα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι στην Γιουβέντους έχοντας μείνει εκτός ομάδας από την στιγμή που ανέλαβε ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι. Ο Κροάτης επιθετικός έχει αποφασίσει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία έχει δώσει τα χέρια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Tuttosport, επιθυμεί να μεταβεί από τις αρχές Δεκεμβρίου στο Μάντσεστερ για να ξεκινήσει άμεσα την διαδικασία προσαρμογής ώστε τον Ιανουάριο να είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί. Την ίδια ώρα, η Γιουβέντους δείχνει να έχει ρίξεις τις απαιτήσεις της για τον 33χρονο επιθετικό και από τα 15 εκατ. ευρώ που ζητούσε το καλοκαίρι έχει πέσει στα 10 και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top