ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικός θάνατος Κύπριου στις πυρκαγιές της Αυστραλίας – Τον βρήκαν στο όχημά του οι γείτονες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικός θάνατος Κύπριου στις πυρκαγιές της Αυστραλίας – Τον βρήκαν στο όχημά του οι γείτονες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εγκαταλείποντας το σπίτι του, το οποίο πλησίαζαν οι μαινόμενες φλόγες της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή όπου διέμενε ο άτυχος Κύπριος στην Αυστραλία, βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο άτυχος 63χρονος, Χρίστος Σάββα, στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει με το όχημά του την οικία του στην περιοχή Nambucca Head της Αυστραλίας όπου ξέσπασε πυρκαγιά την περασμένη εβδομάδα, έχασε τη ζωή του, αφού γέφυρα που έπρεπε να διασχίσει, είχε καεί.  

Σύμφωνα με Ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στην σορό του άτυχου Κύπριου, φαίνεται να απεβίωσε στις 14:00 το απόγευμα της Παρασκευής (8/11).

Σε δημοσίευμα της «The Sydney Morning Herald» φιλοξενούνται δηλώσεις γειτόνισσας του 63χρονου, η οποία αναφέρει ότι τον άτυχο Κύπριο εντόπισαν ο γιος και ο σύντροφός της, όταν και ο δικός τους δρόμος διαφυγής είχε μπλοκαριστεί και έφυγαν με τα πόδια.

«Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε το φρικτό θέαμα», δήλωσε, συμπληρώνοτνας ότι: «Είναι η τελευταία εικόνα του - νεκρός στο αυτοκίνητο».

Η κα. Campbell δήλωσε ότι ο 63χρονος ίσως να υπέστη καρδιακή προσβολή, κάτι που θα καθορίσει ο ιατροδικαστής.

Επίσης, ανάφερε ότι σκοπεύει να επισκεφθεί το σπίτι του κ. Σάββα για να πάρει το "αγαπημένο του γαλάζιο κοστούμι", ώστε να μπορέσει να ταφεί με αυτό στην κηδεία του. 

«Ήταν αρκετά ντροπαλός, αλλά ήταν μέρος μιας πολύ σφιχτό-δεμένης αγροτικής κοινότητας», δήλωσε επιπλέον η κα. Campbell, προσθέτοντας ότι ήταν πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους γείτονες σε οποιαδήποτε κατασκευή ή άλλη εργασία και είχε βοηθήσει να σώσει το σπίτι ενός άλλου γείτονα.

Σημειώνεται ότι ο 63χρονος Χρίστος Σάββα, ήταν μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας.

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top