ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 31χρόνου Έκανε το σπίτι του ‘’κατάστημα’’ ηλεκτρονικών ειδών

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 31χρόνου Έκανε το σπίτι του ‘’κατάστημα’’ ηλεκτρονικών ειδών

Σε σύλληψη 31χρόνου προχώρησε η αστυνομία Πάφου το απόγευμα της Παρασκευής (15/11), όταν εντοπίστηκαν στην οικία του ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Κατά τη διάρκεια της εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα, δύο βιντεοκαμέρες, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και μία τηλεόραση, για τα οποία ο 31χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως περιήλθαν στην κατοχή του.


Ως αποτέλεσμα ο 31χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
   
Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE