ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι ΛΕΝΕ για τα περί επιστροφής του Νεκτάριου Αλεξάνδρου

Τι ΛΕΝΕ για τα περί επιστροφής του Νεκτάριου Αλεξάνδρου

Τη 14η Νοεμβρίου ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε πως έχει ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα

Διαβάστε: 

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Αλεξάνδρου! Ποιο θα είναι το ΕΠΟΜΕΝΟ βήμα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο μετά την ανάρτηση του υπήρξε συνεχής πληροφόρηση από αρκετά ΜΜΕ πως ο παίκτης θα πάρει πόστο στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ ως τη νέα σελίδα στην καριέρα του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Κληθείς αργά το απόγευμα της 15ης Νοεμβρίου, χθες στο «Active», ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, να πει εάν υπάρχει θέμα να πάρει πόστο στις ακαδημίες ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, να επιστρέψει δηλαδή στις τάξεις της ομάδας, του ποδοσφαιρικού τμήματος γενικότερα όπου δοξάστηκε και ανδρώθηκε ως παίκτης, ανέφερε «Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει μετά την παραίτηση του Σάμιου, είναι συγκεκριμένη και θα συνεχίσει με την ίδια στρατηγική. Εκδίδεται ανακοίνωση, όμως ο Αλεξάνδρου επειδή είναι ιδιαίτερη περίπτωση, κατάφερε πολλά στην καριέρα του και πάντα η πόρτα μας είναι ανοικτή. Ξέρουμε ποιος είναι, πόσο επαγγελματίας είναι. Δεν αποκλείω τίποτα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top