ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι. : Ζητά ενημέρωση σε σχέση με πολίτη που έχασε τη ζωή του ενώ υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση

Η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι. : Ζητά ενημέρωση σε σχέση με πολίτη που έχασε τη ζωή του ενώ υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση

Η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών (ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι.) με ανακοίνωσή της, καλεί το Υπουργείο Υγείας και την αρμόδια διοίκηση της Διεύθυνσης Λάρνακας – Αμμοχώστου Ο.Κ.Υπ.Υ, όπως τοποθετηθούν και ενημερώσουν την κοινωνία, σε σχέση με το θάνατο πολίτη ο οποίος υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση.
 

Η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι., σε ανακοίνωση αναφέρει ότι διαπιστώνει προσπάθεια μετάθεσης και απόδοσης ευθυνών στους Ιατρούς Νεφρολόγους της Νεφρολογικής κλινικής του Γ. Ν. Λάρνακας.

Ζητά από το Υπουργείο Υγείας και τον Ο.Κ.Υπ.Υ,  να ενημερώσουν σε ποιες ενέργειες έχουν προβεί για την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος Αιμοκάθαρσης του Γ. Ν. Αμμοχώστου, από την στιγμή που έγιναν γνώστες και αποδέχτηκαν το αίτημα παραχώρησης άδειας ανάπαυσης.

«Θα πρέπει να ενημερώσουν για τις λύσεις και με ποιους τρόπου τις εφάρμοσαν. Μήπως εφαρμόζοντας την διαδικασία ακύρωσης των ραντεβού; Και τέλος θα πρέπει να απαντήσουν ποιες είναι οι συνολικές επιπτώσεις προς τους επηρεαζόμενους ασθενείς», αναφέρει η ΠΑΣΥΚΙ.

Σημειώνει επίσης ότι "τέτοιου είδους διοικητικές πράξεις, όπως και η αποφυγή επίσημης τοποθέτησης εκ μέρους της Διεύθυνσης Λάρνακας - Αμμοχώστου είναι που αμαυρώνουν την εικόνα των Κρατικών Νοσηλευτηρίων και ως εκ τούτου αναμένουν την επέμβαση του ίδιου του Υπουργείου Υγείας".

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top