Ταξιδιωτική οδηγία του Υπουργείου Εξωτερικών για τον Λίβανο

Ταξιδιωτική οδηγία του Υπουργείου Εξωτερικών για τον Λίβανο

To Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε το Σάββατο (19/10), ταξιδιωτική οδηγία για το Λίβανο, λόγω των μαζικών διαδηλώσεων που παρατηρούνται σε διάφορες περιοχές.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι πολλές οδικές αρτηρίες στη χώρα έχουν κλείσει ή ενδέχεται να επηρεαστούν, συμπεριλαμβανομένων των οδών από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Ραφίκ Χαρίρι. 

Οι πολίτες της Δημοκρατίας που διαμένουν μόνιμα ή προτίθενται να ταξιδεύσουν στον Λίβανο το επόμενο χρονικό διάστημα συμβουλεύονται όπως αποφύγουν να ταξιδέψουν σε ορισμένες περιοχές της χώρας και επιδεικνύουν τη δέουσα προσοχή.

Επιπλέον, οι Κύπριοι πολίτες προτρέπονται όπως παρακολουθούν τα διεθνή και τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών αρχών και αποφεύγουν τόπους διαδηλώσεων και χώρους όπου παρατηρούνται μαζικές συγκεντρώσεις.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι Κύπριοι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τα παρακάτω τηλέφωνα ή/και να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.oikade.gov.cy για εγγραφή στο σύστημα εθελοντικής εγγραφής στοιχείων Κυπρίων πολιτών, που βρίσκονται για οποιονδήποτε λόγο, στο εξωτερικό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE