ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς 'έσβησε' η 43χρονη που έπεσε από μπαλκόνι

ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς 'έσβησε' η 43χρονη που έπεσε από μπαλκόνι

Δεν τα κατάφερε η 43χρονη Ρωσίδα που έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην Πάφο, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/10) έχασε τη ζωή της.

Λίγες ώρες μετά από χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση και δυστυχώς απεβίωσε.


Nα θυμίσουμε ότι λήφθηκε πληροφορία στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για τραυματισμό γυναίκας από μπαλκόνι στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/10).  

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και διαφάνηκε πως βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ιδιοκτησίας φιλικού της προσώπου και υποχώρησε μέρος του περιτοιχίσματος του μπαλκονιού με αποτέλεσμα να πέσει η ίδια στο έδαφος από ύψος εννέα μέτρων.


Η άτυχη 43χρόνη κατάγεται από την Ρωσία και είναι χρόνια μόνιμος κάτοικος Κύπρου.



 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE