Παρουσιάζει το νέο μεγάλο επενδυτικό εγχείρημα «Champions Share» η διοίκηση της Ανόρθωσης

Παρουσιάζει το νέο μεγάλο επενδυτικό εγχείρημα «Champions Share» η διοίκηση της Ανόρθωσης

Το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης ενημερώνει με ανακοίνωση του, ότι το μεσημέρι της Τετάρτης (20/11) θα παρουσιαστούν λεπτομερώς σε συνέντευξη Τύπου, οι νέες μετοχές (Champions Share), με σκοπό την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «Κυρίας».

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη στην αίθουσα διασκέψεων Τύπου των γραφείων του «Αντώνης Παπαδόπουλος», με σκοπό την παρουσίαση του νέου μεγάλου επενδυτικού εγχειρήματος, Champions Share.

Eυπρόσδεκτοι όλοι οι λειτουργοί των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE