«Σφάζονται» για τα… πόδια του Πάροτ

«Σφάζονται» για τα… πόδια του Πάροτ

Ο Τρόι Πάροτ μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό μιας και είναι μόλις 17 ετών αλλά έχει ξεχωρίσει με την Τότεναμ και αρκετές ομάδες της Ευρώπης τον έχουν ψηλά στην λίστα τους.

Η Γιουβέντους και η Ρεάλ είναι μέσα στις ενδιαφερόμενες για τον νεαρό Ιρλανδό, ενώ στο… κόλπο έχουν μπει και οι Γερμανοί με την Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ.

Βέβαια στην… εικόνα υπάρχει και η Τότεναμ, η οποία υπέγραψε τον Πάροτ πριν δύο χρόνια και σύμφωνα με δηλώσεις του Μουρίνιο, θέλει να του δώσει ευκαιρίες την φετινή χρονιά και να τον κρατήσει για αρκετά χρόνια στην ομάδα.

Ο Τρόι Πάροτ πρόσφατα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Λονδίνου.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

Στην ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σημασία της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE