ΕΞΑΛΛΟΣ ο Σοφοκλέους μετά το ΑΕΛ-Ολυμπιακός και πήγε στα αποδυτήρια – Με ποιον τα ΕΒΑΛΕ

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Σοφοκλέους μετά το ΑΕΛ-Ολυμπιακός και πήγε στα αποδυτήρια – Με ποιον τα ΕΒΑΛΕ

Ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου των Ντούσαν Κέρκεζ και Πάμπου Χριστοδούλου, μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και  τον Ολυμπιακό, ακούγονταν στην αίθουσα Τύπου οι φωνές του Ανδρέα Σοφοκλέους στο χώρο των αποδυτηρίων.

Ο ισχυρός άντρας των Κυπελλούχων, ήταν πολύ εκνευρισμένος με το διαιτητή του αγώνα, Γιάννη Αναστασίου…

Τα παράπονα του «Big Sofo» και των «γαλαζοκιτρίνων» γενικότερα, ήταν κυρίως για τις δύο φάσεις που ζήτησε πέναλτι η ΑΕΛ, στα πρώτα λεπτά του Β΄ ημιχρόνου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE