Ανόρθωση: Παραμένει αμφίβολος ο Ίσμα

Ανόρθωση: Παραμένει αμφίβολος ο Ίσμα

Οι επόμενες προπονήσεις θα καθορίσουν την ετοιμότητα του Ίσμα Γκονσάλβες στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ο επιθετικός της «Κυρίας» εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Αν και οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι στη Λεμεσό είναι λίγες, τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με βεβαιότητα.

Απομένουν ακόμη δύο προπονήσεις και ο Πάους θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή. Σε περίπτωση που δεν προλάβει, τότε στην κορυφή θα βρεθεί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ανδρέας Μακρής. Στα θετικά είναι η ετοιμότητα των Κάλβο και Νούχου, που είναι σημαντικοί για το παιχνίδι της ομάδας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE