ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tα έχουν με τα MEDIA…

Tα έχουν με τα MEDIA…

Οι οργανωμένοι του Απόλλωνα έβγαλαν ανακοίνωση, όπου κάνουν λόγο για τη μη δημοσιοποίηση των θέσεων τους, από μερίδα των ΜΜΕ.

«Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 καλεί τον κόσμο μας, να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας που αρχίζει στις 19:00 το βράδυ, από τα Οικήματα μας στον Ύψωνα και κεντρικό.

Επίσης έχουμε διαπιστώσει για πολλοστή φορά το ρόλο που παίζουν οι κατά τ’ άλλα “κορυφαίες” αθλητικές ιστοσελίδες, καθώς δεν έκαναν καμία αναφορά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί του Σαββάτου ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1.

Βλέπουμε το κατάντημα, τον ξεπεσμό, και την καταπάτηση κάθε ίχνους αντικειμενικής ενημέρωσης.

Όταν η θεματολογία των ανακοινώσεων μας ασκούν κριτική στην ομάδα ή την Διοίκηση της ομάδας μας, φιγουράρουν σαν πρώτο θέμα σε χρόνο ρεκόρ στις ιστοσελίδες σας. Όταν όμως αφορά εσάς, τη πολιτεία, και το ΑΠΟΕΛ σας δεν κοινοποιούνται καν!

Στην επόμενη ανακοίνωση μας εάν συνεχιστεί αυτή η προκλητική πολιτική εκ μέρους σας, θα μιλήσουμε με ονόματα, επίθετα, ιστοσελίδες, και τις αγαπημένες σας ομάδες.

Χθες τελέστηκε το μνημόσυνο του Παράσχου και Κωνσταντίνου. Αδελφια Ντορζή, αρχηγέ Ανδρέα Εφραίμ, αιωνία σας ή μνήμη, δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ!». 

Διαβάστε επίσης: Τα βάζουν με πολλούς και διαφόρους για την κάρτα οπαδού… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top