Χαρά Νεοφύτου: ΧΡΥΣΟ γκολ η Κύπρια παίκτρια στο 90+2′ – Η ΚΙΝΗΣΗ στον πρώην κόουτς! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Χαρά Νεοφύτου: ΧΡΥΣΟ γκολ η Κύπρια παίκτρια στο 90+2′ – Η ΚΙΝΗΣΗ στον πρώην κόουτς! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Για την 5η αγωνιστική της Α΄ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών στην Ελλάδα η ομάδα Αβαντίδες Χαλκίδας αντιμετώπισε τον Αγροτικό Αστέρα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ της διεθνής Κύπριας ποδοσφαιρίστριας, Χαράς Νεοφύτου, που έκανε το 2-1 για την ομάδα Αβαντίδες Χαλκίδας.

Στον πρώην προπονητή τους Γιώργο Νίκα αφιέρωσαν τη νίκη οι παίκτριες των Αβαντίδων φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του.

Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα και το γκολ της Κύπριας παίκτριας στο φινάλε:

Η φωτογραφία πανηγυρισμού των παικτριών για τη νίκη στην κερκίδα μαζί με τον πρώην προπονητή τους:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας-  Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις

Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας-  Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις

«Ο χρόνος δεν έχει ακόμη ωριμάσει», αναφέρουν πηγές από το Προεδρικό, σχετικά με τον ανασχηματισμό που υπάρχει στην περιρρέουσα εδώ και μήνες.