ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλουν τα ΓΚΟΛ του Φακούντο – Πέρσι τέτοια εποχή είχε βάλει ΕΝΝΙΑ!

Θέλουν τα ΓΚΟΛ του Φακούντο – Πέρσι τέτοια εποχή είχε βάλει ΕΝΝΙΑ!

Το γκολ του Φακούντο Περέιρα, που έμελλε να δώσει τη νίκη στον Απόλλωνα προχθές με τη Δόξα, ήταν μόλις το πρώτο του στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Είναι «προβληματική» η χρονιά του Αργεντινού μέχρι στιγμής, ταλαιπωρήθηκε από μυϊκούς τραυματισμούς. Χτυπάνε ξύλο οι οπαδοί της ομάδας, όποτε τον… βλέπουν να πέφτει στο έδαφος στη διάρκεια των αγώνων.

Για να καταλάβετε πόσο… παραγωγικός ήταν πέρσι ο Φακούντο, μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2018, είχε σημειώσει 9 γκολ στον θεσμό του πρωταθλήματος (συνολικά έβαλε 11 την περασμένη σεζόν).

Εννοείται ότι η ομάδα χρειάζεται και τα δικά του γκολ, για να καταπολεμήσει την «ασθένεια» που την ταλαιπωρεί φέτος. Η επίθεση της δεν θυμίζει κανόνια, όπως τα προηγούμενα δυο χρόνια (πέρσι μόνο για μισή σεζόν).

Φυσικά η ομάδα έχει… μεγάλη ανάγκη, τις υπηρεσίες του 32χρονου άσου και στον δημιουργικό τομέα. Πρόκειται για παίχτη με ψηλή τεχνική κατάρτιση και με οργανωτικές ικανότητες.

Προχθές έγινε αναγκαστική αλλαγή, δεν έπαθε κάτι σοβαρό, θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Σαλαμίνα στη Λεμεσό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top