ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθερος... αλλά εγκλωβισμένος -Οι περιορισμοί σε κατηγορούμενο που δεν του επιτρέπουν ούτε καν να αλλάξει κρατική επιταγή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθερος... αλλά εγκλωβισμένος  -Οι περιορισμοί σε κατηγορούμενο που δεν του επιτρέπουν ούτε καν να αλλάξει κρατική επιταγή

Κατηγορούμενος για υπόθεση που βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης από τον Ιανουάριο του 2019, επικοινωνώντας με το ThemaOnline, εκθέτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του λόγω των περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν εναντίον του.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Ελεύθερος... αλλά εγκλωβισμένος εγώ και δέκα μήνες βρίσκεται ο Α.Κ. από τη Λεμεσό, λόγω των περιοριστικών μέτρων, τα οποία επιβλήθηκαν εναντίον του από το Δικαστήριο, καθώς θεωρείται κατηγορούμενος σε υπό διερεύνηση υπόθεση, από τον Ιανουάριο.

Ο Α.Κ. επικοινώνησε με το ThemaOnline και απελπισμένος περιγράφει πώς η καθημερινότητα του έγινε μία περιπέτεια, καθώς έχουν κατασχεθεί όλα τα προσωπικά του έγγραφα.

Έμεινε με την επιταγή στο χέρι

“Τίποτε δεν μπορώ να κάνω χωρίς την ταυτότητα μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι όταν πήγε στην τράπεζα για να εξαργυρώσει επιταγή που του αποστάληκε από το κράτος, και συγκεκριμένα οφειλόμενο ποσό από το ταμείο αδειών του, δεν κατάφερε να πάρει τα 1.400 ευρώ. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του από τον Ιούλιο προχώρησε σε διάφορες ενέργειες μιλώντας και με την Κεντρική Τράπεζα και Κυβερνητικό Λογιστήριο, αλλά όλοι επικαλούνται τους κανονισμούς και δεν μπορούν να του αλλάξουν την επιταγή.

'Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα από όλα όσα αντιμετωπίζει καθημερινώς', τόνισε, και κάλεσε το κράτος να δει το ζήτημα αυτό και πως μπορεί οι κατηγορούμενοι, οι οποίοιτίθενται ελεύθεροι με περιοριστικά μέτρα για να μπορούν να έχουν κάποιες προσβάσεις σε θέμα τραπεζών και άλλων υπηρεσιών που χρειάζεται να επιδείξουν ταυτότητα, καθώς οι μήνες για την εκδίκαση των υποθέσεων είναι πάρα πολλοί.

'Στο κάτω κάτω είμαι κατηγορούμενος και όχι ένοχος, για μια υπόθεση για την οποία πιστεύω πως θα δικαιωθώ' κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top