ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Από δάγκωμα ο ακρωτηριασμός 26χρονου -Το κομμένο αυτί κατασχέθηκε από την Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Από δάγκωμα ο ακρωτηριασμός 26χρονου -Το κομμένο αυτί κατασχέθηκε από την Αστυνομία

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας, (02/12) οι δυο εκ των τριών που είχαν συλληφθεί την Κυριακή, (01/12) μετά από καταγγελία 26χρονου ότι του επιτέθηκαν και μεταξύ άλλων του έκοψαν μέρος από το αυτί του.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Σύμφωνα με τα γεγονότα, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις τρία άγνωστα του πρόσωπα, τα οποία λογομάχησαν, τον έβγαλαν με το ζόρι έξω από την ταβέρνα με μπουνιές και κλωτσιές και ένας από αυτούς τον δάγκωσε στο αριστερό αυτί με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το πτερύγιο. Υπέστη επίσης , μεταξύ άλλων, αιμάτωμα στο μάτι. 

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου του συστάθηκε να παραμείνει για νοσηλεία, ωστόσο ο ίδιος αποχώρησε και μετέβη στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση, ενώ διασκέδαζε σε ταβέρνα στη Μεσόγη.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 36χρονου και 47χρονου, που φέρεται να είναι αυτός που τον δάγκωσε. Η Αστυνομία αναζητεί και το τρίτο πρόσωπο.
Εναντίον των δυο εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα 3ημερης προσωποκράτησης τους.

Το μέρος από το αυτί του 26χρονου που απεκόπη κρατήθηκε ως τεκμήριο από την Αστυνομία.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top