ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Oι συγκυρίες ΑΝΟΙΞΑΝ την πόρτα στον Ράσο! ΑΡΠΑΞΕ την ευκαιρία…

Oι συγκυρίες ΑΝΟΙΞΑΝ την πόρτα στον Ράσο! ΑΡΠΑΞΕ την ευκαιρία…

Περισσότερο ασχολούνται οι ΑΕΛίστες (φυσιολογικά) με το ότι φέτος η τεχνική ηγεσία, έχει αξιοποιήσει τον ποιοτικό «καρπό» των ακαδημιών του συλλόγου, που λέγεται Γιάννης Γερολέμου. 

Τις τελευταίες 40 μέρες, άνοιξε η πόρτα της ενδεκάδας, για τον 22χρονο Μαυροβούνιο σέντερ μπακ Μομσίλο Ράσο. Απρόσμενα ίσως και για τον ίδιο, έχει μονιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα.

Λειτούργησαν υπέρ του οι συγκυρίες, αφού είχαν τραυματισμούς οι Ντόσσα Τζούνιορ (αποφάσισε να τερματίσει το συμβόλαιο του πριν δυο περίπου εβδομάδες), Μπόρις Γκοντάλ, αλλά και ο Γκαζτανάγκα, που χρησιμοποιούνταν συχνά ως στόπερ.

Μπήκε για πρώτη φορά με τον Απόλλωνα ο Ράσο, στα τελευταία λεπτά στη θέση του Γκοντάλ (είχε τραυματιστεί ο Σλοβάκος). Ήταν βασικός στα τέσσερα τελευταία ματς, με Πάφο, Ομόνοια, Ολυμπιακό, Εθνικό.

Σίγουρα δεν είναι ο ολοκληρωμένος κεντρικός αμυντικός, αλλά τα λεπτά συμμετοχής του δίδουν αυτοπεποίθηση, όπως συμβαίνει με κάθε παίχτη που στο ξεκίνημα της χρονιάς θεωρείται ρεζέρβα.

Για να νιώθει πιο έτοιμος να μπει στα βαθιά με τα κίτρινα, τον βοήθησαν και οι 13 συμμετοχές που κατέγραψε με την Γελκάβα Λετονίας, πηγαίνοντας ως δανεικός για μισή σεζόν πέρσι.

Μαζί του είχε πάει στους Λετονούς και ο Στυλιανός Παντελή, ο οποίος είχε 5 συμμετοχές. Είναι στο φετινό ρόστερ και ο 20χρονος επιθετικός, έπαιξε αλλαγή στα παιχνίδια με ΕΝΠ και Ομόνοια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top