ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

TΡΟΧΑΙΟ-Α/ΔΡΟΜΟΣ: Γέννησε κοριτσάκι η 34χρονη οδηγός- Στον αναπνευστήρα με πολλαπλά κατάγματα ο 58χρονος

TΡΟΧΑΙΟ-Α/ΔΡΟΜΟΣ: Γέννησε κοριτσάκι η 34χρονη οδηγός-  Στον αναπνευστήρα με πολλαπλά κατάγματα ο 58χρονος

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στη ζωή η 34χρονη γυναίκα η οποία το πρωί της Πέμπτης 5/12 ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας- Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέα Κωνσταντίνου η 34χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου υποβλήθηκε σε καισαρική τομή, φέρνοντας στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η γυναίκα διένυε τον 8ο μήνα της κύησής της και επρόκειτο σύντομα να γίνει μανούλα.

Από την άλλη με σοβαρά τραύματα, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 58χρονος, ο οποίος, όντας σταθμευμένος στη λωρίδα ασφαλείας επιχείρησε να εισέλθει στον αυτοκινητόδρομο και συγκρούστηκε με το όχημα της 34χρονης.

Όπως πληροφορούμαστε ο 58χρονος φέρει πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γ.Ν Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται στην μοναδά εντατικής θεραπείας, διασωληνωμένος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top