ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

BLACK CHRISTMAS (Μαύρα Χριστούγεννα)

BLACK CHRISTMAS (Μαύρα Χριστούγεννα)

Τα φετινά Χριστούγεννα, έρχεται να ζωντανέψει μια κλασική cult ταινία τρόμου.. ο δολοφόνος του κολλεγίου θα ξαναχτυπήσει και θα έρθει αντιμέτωπος με μια
τρομερή παρέα της αδελφότητας.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Τα φετινά Χριστούγεννα, έρχεται να ζωντανέψει μια κλασική cult ταινία τρόμου.. ο δολοφόνος του κολλεγίου θα ξαναχτυπήσει και θα έρθει αντιμέτωπος με μια τρομερή παρέα της αδελφότητας.

Το κολλέγιο Χόθορν κλείνει για τις διακοπές. Αλλά καθώς η Ρίλεϊ Στόουν και οι κολλητές της από την αδελφότητα ετοιμάζονται να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως, ένας μασκοφόρος αρχίζει να δολοφονεί τα κορίτσια ένα ένα.

Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων, η Ρίλεϊ και η ομάδα της αρχίζουν να έχουν δεύτερες σκέψεις για το αν μπορούν να εμπιστεύονται τους άντρες. Όποια και αν τελικά είναι η ταυτότητα του δολοφόνου, αυτό που θα ανακαλύψει είναι ότι τα κορίτσια της γενιάς του δεν θα επιτρέψουν να γίνουν θύματα κανενός.

Ποια να είναι άραγε η ταυτότητα του δολοφόνου; Θα το μάθουμε στις 12 Δεκέμβρη, όπου προγραμματίστηκε η πρεμιέρα για την Κύπρο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Τα Χριστούγεννα του 2019 κοντοζυγώνουν. Οι Χριστουγεννιάτικες ιστορίες αποτελούν αγαπημένο είδος ταινιών για τους  φανατικούς του σινεμά και ειδικότερα κατά τη διάρκεια των εορτών.

Μια ταινία τρόμου/ μυστηρίου που έρχεται να… ταράξει τα νερά αυτά τα Χριστούγεννα. Η ταινία αποτελεί το δεύτερο remake του Καναδικού φιλμ «Black Christmas (1974)» Το πρώτο remake του  φιλμ κυκλοφόρησε το 2006 με τον ομώνυμο κύκλο (Μαύρα Χριστούγεννα). Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στην Sophia Takal.

Το φιλμ γυρίστηκε στο Πανεπιστήμιο του Otago, στην πόλη Dunedin της Νέας Ζηλανδίας. Πρωταγωνιστούν οι Imogen Poots (Fright Night), Cary Elwes (Stranger Things TV Series) και Aleyse Shannon (Charmed TV Series). Μια ταινία από τον παραγωγό του «Get out» και του «Halloween».

Στο σενάριο και τη σκηνοθεσία βρίσκουμε τη νεαρή Sophia Takal (Always Shine). 
Πρωταγωνιστούν οι Imogen Poots (Jimi All Is By My Side), Cary Elwes (Stranger Things 3), Aleyse Shannon, Lily Donoghue και Brittany O'Grady.

Πρωταγωνιστούν: Ίμογκεν Πουτς
Αλείν Σάνον
Λίλι Ντονόγκουε
Μπρίτανι Ογκρέιντι Κάλεμπ Έμπερχαρντ
Σάιμον Μιντ
Κάρι Έλγουες

Σκηνοθέτης: Σοφία Τακάλ

Από τις 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
RIO PREMIER (THE MALL OF NICOSIA)
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top