Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου βραβεύει 11 άτομα ή οργανώσεις για την προσφορά τους στα θέματα ευημερίας ζώων

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου βραβεύει 11 άτομα ή οργανώσεις για την προσφορά τους στα θέματα ευημερίας ζώων

Tο Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, στo πλαίσιο του 3ου Παγκύπριου Συνεδρίου του, θα βραβεύσει για πρώτη φορά 11 άτομα ή οργανώσεις για το έργο και τη συνεχή και αδιάλειπτη προσφοράς τους στα θέματα της ευημερίας και προστασίας των ζώων.

Σε ανακοίνωσή του, το Κόμμα για τα Ζώα αναφέρει ότι τρία από τα βραβεία θα δοθούν σε τρία ισάριθμα καταφύγια σκύλων, ενώ σημειώνει ότι η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος αποφάσισε ότι αυτά  τα βραβεία θα αφιερωθούν στην μνήμη τριών αδικοχαμένων σκύλων.

Συγκεκριμένα, τα βραβεία θα αφιερωθούν στον Μπίλυ, ο οποίος ρίχθηκε ζωντανός μέσα σε μηχάνημα σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων  (σκυβαλοδοχείο) στον Πρωταρά, στον ποιμενικό σκύλο ΜΑΞ, που άνηκε σε κωφάλαλο άτομο και τον Ιούνιο του 2015 μαχαιρώθηκε και πέθανε και στον Tάισον – ΤYSON, ο οποίος πέθανε τον Νοέμβριο του 2016 διά του πυροβολισμού εξ επαφής. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.