Πήρε το ντέρμπι της «ουράς» η Λεγανές

Πήρε το ντέρμπι της «ουράς» η Λεγανές

Επιτέλους νίκη για την Λεγανές, που επικράτησε της Θέλτα με 3-2 στο ντέρμπι της ουράς και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας. 

Στη Λεγανές το ντέρμπι της ουράς στην Πριμέρα.

Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα που είναι τραυματίας και είναι νοκ άουτ, πήρε σημαντική νίκη με 3-2 κόντρα στη Θέλτα, έφτασε σε «τρίποντο» για πρώτη φορά μετά από τρία σερί ματς και ισοβαθμεί με την Εσπανιόλ στους 9 βαθμούς στις τελευταίες θέσεις.

Δύο γκολ πέτυχε ο Όσκαρ στο 15’ και το 39’, ενώ δέκα λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ροντρίγκες έπιασε ένα συρτό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έκανε το 3-0 για την ομάδα της Μαδρίτης.

Πάντως, η ομάδα του Όσκαρ Γκαρσία προσπάθησε να μπει και πάλι στο ματς και κατάφερε στο 64’ να μειώσει με κεφαλιά του Αραούχο, ενώ στο 81’ ο Ιάγο Άσπας μετά από ατομική ενέργεια μείωσε σε 3-2, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 71ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε ο Φερνάντεθ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Την πρόθεση της Λευκωσίας να προχωρήσει σε νέες ηλεκτρικές διασυνδέσεις με γειτονικά κράτη, ενισχύοντας τον περιφερειακό ρόλο της Κύπρου στον ενεργειακό χάρτη, ανέδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ομιλία του στο 13ο Ενεργειακό Συμπόσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE