ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εγκωμίτης: «Όλα θα κριθούν στη δεύτερη φάση»

Εγκωμίτης: «Όλα θα κριθούν στη δεύτερη φάση»

Όλα όσα είπε ο Γιώτης Εγκωμίτης μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και ΕΝΠ.

Αναλυτικά: 

«Αντιμετωπίζαμε το Παραλίμνι που εκτός έδρας έχει καλή εικόνα και έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα παίξουν έτσι. Ατυχήσαμε γιατί στην πρώτη φάση που μας έκαναν δεχτήκαμε το γκολ και μας έβαλε πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, ισοφαρίσαμε και μπορούσαμε και για άλλο γκολ. Αντί να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, προηγήθηκε η ΕΝΠ, ενώ μπορούσε και για άλλο γκολ, όμως ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου και θα συνεχίσουμε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Για μας τώρα έχει αρχίσει το πρωτάθλημα. Διατηρήσαμε τη διαφορά από ένα καλό αντίπαλο και θεωρώ ότι όλα θα κριθούν στη δεύτερη φάση».

«Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Η διαφορά είναι σημαντική και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια για το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε». »

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top