ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φουλάρει ενόψει Πάφου με Ηλία Χαραλάμπους για το… ριστάρτ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φουλάρει ενόψει Πάφου με Ηλία Χαραλάμπους για το… ριστάρτ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με πρωινή προπόνηση, συνέχισε σήμερα (11/12) την προετοιμασία της η ΑΕΚ Λάρνακας, ενόψει του Σαββατιάτικου (14/12, 17:00) αγώνα με αντίπαλο την Πάφο FC στο «ΑΕΚ Αρένα».

Την ευθύνη της προπόνησης είχε φυσικά ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος ανέλαβε από χθες καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού και θα κοουτσάρει την ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Πάφο και ενδεχομένως και στο επόμενο ματς κόντρα στην Ομόνοια, αφού η ομάδα της Λάρνακας δεν δείχνει να βιάζεται για τον αντικαταστάτη του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς θέλει πρώτα να κλείσει το κεφάλαιο «νέος Τεχνικός Διευθυντής».

Σημειώνουμε ότι εκτός πλάνων για το ματς με την Πάφο είναι ο τιμωρημένος Σάστρε και οι τραυματίες Ακοράν και Σπόλιαριτς.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top