Φουλάρει ενόψει Πάφου με Ηλία Χαραλάμπους για το… ριστάρτ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φουλάρει ενόψει Πάφου με Ηλία Χαραλάμπους για το… ριστάρτ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με πρωινή προπόνηση, συνέχισε σήμερα (11/12) την προετοιμασία της η ΑΕΚ Λάρνακας, ενόψει του Σαββατιάτικου (14/12, 17:00) αγώνα με αντίπαλο την Πάφο FC στο «ΑΕΚ Αρένα».

Την ευθύνη της προπόνησης είχε φυσικά ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος ανέλαβε από χθες καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού και θα κοουτσάρει την ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Πάφο και ενδεχομένως και στο επόμενο ματς κόντρα στην Ομόνοια, αφού η ομάδα της Λάρνακας δεν δείχνει να βιάζεται για τον αντικαταστάτη του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς θέλει πρώτα να κλείσει το κεφάλαιο «νέος Τεχνικός Διευθυντής».

Σημειώνουμε ότι εκτός πλάνων για το ματς με την Πάφο είναι ο τιμωρημένος Σάστρε και οι τραυματίες Ακοράν και Σπόλιαριτς.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2025, στις 10:00, όπως αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.