Γκαζαριάν (μάλλον) απο… ΧΡΟΝΟΥ! Τι του ΕΙΠΑΝ στη Μαδρίτη…

Γκαζαριάν (μάλλον) απο… ΧΡΟΝΟΥ! Τι του ΕΙΠΑΝ στη Μαδρίτη…

Καθησυχαστικά μηνύματα έλαβε από τους γιατρούς στη Μαδρίτη, ο Αρμένιος διεθνής μεσοεπιθετικός Γκεβόρκ Γκαζαριάν. 

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν έχει οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο. Θα μείνει στην Ισπανική πρωτεύουσα για μερικές μέρες, όπου θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσικοθεραπείας.

Χάνει φυσικά το παιχνίδι με την ΕΝΠ, λίγες είναι οι πιθανότητες να υπολογίζεται στο μεθεπόμενο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, το τελευταίο του 2019.

Στο «Τάσος Μάρκου» έχει δικαίωμα να επανέλθει ο Γκαζτανάγκα, πιθανότατα θα είναι βασικός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE