ΦΙΛΟΖΩΟΙ

«Ε… Πιάστε το εν το θέλουμε» Η ιστορία του αποστεωμένου ανάπηρου σκύλου Bruno στη Λευκωσία που σώθηκε χθες βράδυ

«Ε…  Πιάστε το εν το θέλουμε» Η ιστορία του αποστεωμένου ανάπηρου σκύλου Bruno στη Λευκωσία που σώθηκε χθες βράδυ

Βρισκόταν στην αυλή ενός σπιτιού στη Λεωφόρου Αθαλάσσας. Τα πόδια του αποστεωμένου Labrator, ήταν φαγωμένα, γεμάτα πληγές, ενώ η μυρωδιά ήταν ανυπόφορη.

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε για 3 εγκαταλειμμένα σκυλιά στην αυλή ενός σπιτιού της Λεωφόρου Αθαλάσσης, εθελοντές επισκέφθηκαν το χώρο και αντίκρισαν ένα φρικιαστικό θέαμα.

Η εικόνα ήταν, τρομακτική, ένα σκελετωμένο Labrador που σερνόταν με τα δυο του μπροστινά πόδια και δυο άλλα μικρότερα σκυλιά δεμένα με σύρμα.

Από την αυλή, αναδυόταν μια απίστευτη δυσοσμία αποσύνθεσης, που προερχόταν από τις πληγές στα πόδια του. Αμέσως κλήθηκε η Επαρχιακή Επιτροπή Ευημερίας των ζώων και η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί, κάλεσαν τον ιδιοκτήτη ο οποίος βρισκόταν μέσα στη παρακείμενη οικία και του ζήτησαν εξηγήσεις, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, τα σκυλιά παρουσιάστηκαν τρομοκρατημένα στη θέα του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το Labrador είχε κτυπηθεί πριν από ένα περίπου χρόνο. Τα λόγια του ήταν χαρακτηριστικά «Ε….. εν ανάπηρο πλέον. Ε το άλλο το μαύρο πιάστε το εν τω θέλουμε».

Οι αστυνομικοί έκριναν ότι η ζωή τους ήταν σε άμεσο κίνδυνο και ότι έπρεπε να μεταφερθούν σε κτηνίατρο. Εξήγησαν στον ιδιοκτήτη ότι ήταν κάτι που μπορούσαν να κάνουν, αφού τρέξουν κάποιες  διαδικασίες, αλλά θα ήταν καλύτερα αν ο ίδιος θεληματικά παρέδιδε τους σκύλους για να αποφύγει την ταλαιπωρία, πράγμα που τελικά έκανε.

Ενημερώθηκε κτηνίατρος στον οποίο μεταφέρθηκαν τα σκυλιά για περίθαλψη. Το Poodle και German Spitz εκτός από αποστεωμένα είναι καλά στη υπόλοιπη τους υγεία.

Ο Bruno (το Labrador) είναι μόλις 2 χρόνων. Από το σύρσιμο στο έδαφος έχουν λιώσει και εξαφανιστεί τα δάκτυλα των πίσω ποδιών του και έχει βαριάς μορφής μόλυνση.

Όπως διαφάνηκε,  παρά τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης, τα πόδια του δεν έχουν παραλύσει εντελώς και πιθανόν να μπορεί να περπατήσει ξανά .

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top