ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι μέχρι στιγμής πιθανοί αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ

Οι μέχρι στιγμής πιθανοί αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ

Η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε για αυτή τη σεζόν.

Οι ομάδες που πήραν την 3η θέση στους ομίλους όπου συμμετείχαν θα είναι στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου έχει προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ.

Οι ομάδες όπου ήταν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και θα είναι στους πιθανούς αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ είναι Ίντερ, Μπενφίκα, Άγιαξ και Σάλτσμπουργκ.

Σε αυτές προστίθενται και οι δύο ομάδες, Σέλτικ και Εσπανιόλ, οι οποίες μία αγωνιστική πριν το φινάλε των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έχουν πάρει την πρωτιά στους ομίλους όπου συμμετέχουν.

Με το πέρας των αγώνων της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αύριο, ο ΑΠΟΕΛ θα μάθει και τις άλλες εννέα ομάδες που θα είναι στους πιθανούς αντιπάλους του για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η κλήρωση της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top