Εντός έδρας η Ομόνοια 1948 και ντέρμπι μεταξύ των ομάδων που την ακολουθούν

Εντός έδρας η Ομόνοια 1948 και ντέρμπι μεταξύ των ομάδων που την ακολουθούν

Με τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Η πρωτοπόρος Ομόνοια 1948 θα φιλοξενήσει τη Γεροσκήπου, ντέρμπι στα Λατσιά μεταξύ του τρίτου Εθνικού με τη δεύτερη της κατάταξης ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου – 14:30
Ορφέας Λευκωσίας – Φοίνικας
Ομόνοια 1948 – Γεροσκήπου FC
Άτλας Αγλαντζιάς – ΑΕΝ
Δόξα Παλαιομετόχου – ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου
Ολυμπιάς Λυμπιών – ΑΕΚ Κοράκου
ΑΕΠ Πολεμιδιών – Κόρνος FC
Πέγεια 2014 – Ασπίς Πύλας
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου – 14:30
Εθνικός Λατσιών – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.