ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτη Λάτσιο «ξέρανε» την Κάλιαρι με δύο γκολ στις καθυστερήσεις

Απίστευτη Λάτσιο «ξέρανε» την Κάλιαρι με δύο γκολ στις καθυστερήσεις

Μυθικά πράγματα συνέβησαν στο ματς της Κάλιαρι με την Λάτσιο όπου οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στις καθυστερήσεις πήραν την τεράστια νίκη και πλησίασαν στους τρεις βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Όγδοη σερί νίκη για την ομάδα του Ιντζάγκι, πρώτη ήττα μετά την πρώτη Σεπτεβρίου και 13 σερί ματς για την Κάλιαρι που έπεσε στην πέμπτη θέση.

Στο 8′ η Κάλιαρι άνοιξε το σκορ με τον Σιμεόνε να σκοράρει με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Ναϊνγκολάν έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ για το 2-0.

Κι ενώ το ματς έδειχνε πως θα το πάρει η Κάλιαρι, στις καθυστερήσεις έγιναν πράματα και θάματα. Αρχικά στο 90+3′ ο Αλμπέρτο με σουτ από το πέναλτι έκανε το 1-1 και πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και η ολική ανατροπή με τον Καϊσέδο με κεφαλιά να κάνει το 2-1 για την ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Κάλιαρι: Ράφαελ, Κλάβαν, Πιζακάνε, Κατσιατόρε, Λυκογιάννης, Ναϊνγκολάν (90+4’ Ντεϊόλα), Τσιγκαρίνι (80’ Ολίβε), Ιονίτσα (83’ Φαραγκό), Πέδρο, Νάντες, Σιμεόνε

Λάτσιο: Στρακόσια, Λουίζ Φελίπε, Λέιβα (64’ Κατάλντι), Ατσέρμπι, Ράντου (80’ Καϊσέδο), Λούλιτς (56’ Γιόνι), Αλμπέρτο, Λατσάρι, Κορέα, Σάβιτς, Ιμόμπιλε

Πηγή: www.to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top