ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νάτος κι ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ της γνωστής ΦΑΜΙΛΙΑΣ!

Νάτος κι ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ της γνωστής ΦΑΜΙΛΙΑΣ!

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ (οι λίγοι που πήγαν στο ΓΣΠ κι οι άλλοι που είδαν το ματς με τον Εθνικό από την τηλεόραση) πήραν μια πρώτη γεύση από τον Χρήστο Σιέλη. 

Τον 19χρονο αμυντικό, που είναι μικρότερος αδελφός των Βαλεντίνου και Γιώργου Σιέλη. Είναι και πρώτα ξαδέλφια τα παιδιά, για όσους δεν το γνωρίζουν, με τον Νικόλα Ιωάννου.

Ήταν η δεύτερη φορά που το παλικάρι φόρεσε τη φανέλα των πρωταθλητών σε επίσημο ματς, αφού τον είχε βάλει για μερικά λεπτά στο τέλος ο Ντόλ, στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» στις 28 Οκτωβρίου.

Γενικά πήγε καλά ο νεαρός παίχτης (κάλυψε μια θέση στόπερ δίπλα απο τον Σάβιτς), σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του δεν είχε πολλή πίεση.

Για να αποφασίσουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ το περασμένο Καλοκαίρι, όταν ήρθε από την Αγγλία (ήταν στην Σριούσμπερι), σημαίνει ότι θεωρούν πως μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις της ομάδας.

Έχει ενδιαφέρον πάντως αν ο βενιαμίν της οικογένειας Σιέλη, θα έχει την εξέλιξη που είχε ο Βαλεντίνος, αλλά και ο ξάδελφος του Νικόλας Ιωάννου.

Κι αν θα αποδειχθεί κι αυτός, μια καλή κυπριακή επένδυση της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top