ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To «ΠΕΡΙΕΡΓΟ» Σαββατόβραδο του Κίρζη και η ΒΡΑΔΙΑ των χορηγών…

To «ΠΕΡΙΕΡΓΟ» Σαββατόβραδο του Κίρζη και η ΒΡΑΔΙΑ των χορηγών…

Ο Νίκος Κίρζης δεν είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει από την κερκίδα, την σημαντική νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. 

Ως γνωστό μπήκαν απρόσκλητοι «ποντικοί» (διαρρήκτες) στην οικία του, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το ματς και αναγκάστηκε να πάει να δει τι έγινε, πριν κλείσει το ημίχρονο.

Στεναχωρέθηκε γι’ αυτό που του έκαναν, ωστόσο την ίδια στιγμή χάρηκε που η ομάδα κατάφερε να σπάσει το αήττητο της Κυρίας. Θα το θυμάται για χρόνια, το περίεργο Σαββατόβραδο της 14ης Δεκεμβρίου του 2019.

Απόψε θα είναι οικοδεσπότης, σε εκδήλωση-δείπνο για τους εκπροσώπους των χορηγών και οικονομικών υποστηρικτών της ομάδας, στο Frankies Social επί της Λεωφόρο Μακαρίου. Προσκλήθηκαν (όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια) και οι δημοσιογράφοι.

Πριν δυο χρόνια, στη συγκεκριμένη εκδήλωση στον ίδιο χώρο, είχε ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας με τον Σωφρόνη Αυγουστή (μέχρι το 2020).

Αν εξαιρεθεί το διάλειμμα των 35 ημερών, ο αγαπημένος «Κάττος» των Απολλωνιστών, κατάφερε να αντέξει στον πάγκο για τρία χρόνια. Είχε κάνει ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής στις 16 Δεκεμβρίου του 2016 (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Η ομάδα πέτυχε σημαντικά πράγματα επί των ημερών του, το μόνο που της λείπει είναι το πρωτάθλημα. Το καλό είναι ότι ο ίδιος έχει εντοπίσει μερικά λάθη που έκανε και προσπαθεί να τα διορθώσει.

Για την σημερινή εκδήλωση, δεν υπάρχει πληροφόρηση, ότι επιφυλάσσει κάποια σημαντική ανακοίνωση ο πρόεδρος των κυανολεύκων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top