ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ τα… πιτσιρίκια της Λίβερπουλ η Άστον Βίλα και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ τα… πιτσιρίκια της Λίβερπουλ η Άστον Βίλα και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Αν και δεν ήταν τόσο κακή, όσο δείχνει το εις βάρος της 5-0, η νεαρότερη ενδεκάδα στην ιστορία της Λίβερπουλ υπέστη βαριά ήττα από την Άστον Βίλα, η οποία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Carabao Cup.

Ακριβά πλήρωσε την επιλογή της η Λίβερπουλ να κατέβει με τη νεαρότερη ενδεκάδα στην ιστορία της στον προημιτελικό του Carabao Cup, αφού γνώρισε τον εκτός έδρας διασυρμό (5-0 τελικό, 4-0 στο ημίχρονο) από την Άστον Βίλα, η οποία ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ είχε να δεχτεί τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα (οποιασδήποτε διοργάνωσης) από τον Μάιο του 2015 και συγκεκριμένα από το τελευταίο παιχνίδι του Στίβεν Τζέραρντ με την κόκκινη φανέλα (ήττα 6-1 από τη Στόουκ).

Η αλήθεια είναι ότι το αποψινό ήταν από τα παιχνίδια, στα οποία η στατιστική απεικόνιση δεν πολυταιριάζει με το σκορ, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο διαμορφώθηκε εν πολλοίς και το αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι, λοιπόν, είχαν υπερδιπλάσιες τελικές, καθώς και την υπεροχή στην κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, ωστόσο, είδαν τους… γηραιότερους αντίπαλούς τους να παραβιάζουν τέσσερις φορές της εστία τους.

Τον «χορό» των γκολ άνοιξε στο 14’ ο Κόνορ Χούριχεϊν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ (από πλάγια θέση), για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Αχμέντ Ελμοχαμάντι να βγάλει από το ίδιο σημείο μία σέντρα, η οποία κόντραρε στον Μόργκαν Μπόιζ και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου Καοιμχίν Κέλεχερ.

Πάνω που πήγε να αντιδράσει η Λίβερπουλ ακολούθησαν ακόμα δύο γκολ για τους «χωριάτες», αμφότερα από τον Ζονατάν Κοτζιά (37’ και 45’).

Στο δεύτερο μέρος, αν και ούτε ο ρυθμός έπεσε, ούτε οι καλές φάσεις έλειψαν (από αμφότερες τις πλευρές), χρειάστηκε να φτάσει το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, προκειμένου να μπει κι άλλο γκολ. Κι αυτό από τους γηπεδούχους, αυτή τη φορά από τον Γουέσλεϊ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των προημιτελικών του Carabao Cup:

Τρίτη (17/12)

Άστον Βίλα-Λίβερπουλ 5-0
(14’ Χούριχεϊν, 17’ Μπόιζ αυτ., 37’,45’ Κοτζιά, 90’+2’ Γουέσλεϊ)

Τετάρτη (18/12)

Έβερτον-Λέστερ (21:45)
Όξφορντ-Μάντσεστερ Σίτι (21:45)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κόλτσεστερ (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top