ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Η αιτία που οδήγησε στον θάνατο, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι –Τραγική φιγούρα η σύζυγος

ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Η αιτία που οδήγησε στον θάνατο, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι –Τραγική φιγούρα η σύζυγος

Ένα αναμμένο τσιγάρο φαίνεται πως είναι η αιτία που οδήγησε στο θάνατο του 75χρονου παραπληγικού στο χωριό Σινά Όρος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από τσιγάρο που κάπνιζε ο ηλικιωμένος, ο οποίος βρισκόταν στο κρεβάτι του. Λόγω της κατάστασής του, δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 75χρονος, εντοπίστηκε νεκρός από την ίδια τη σύζυγό του, η οποία έσβησε την φωτιά και εν συνεχεία κάλεσε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέλη της οποίας κάνουν εξετάσεις για τα αίτια της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE