ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: 40χρονη έκανε πέντε τροχαία, καταδιώχθηκε και προσέκρουσε σε περιπολικό – Παράνομες ουσίες στη κατοχή της

ΠΑΦΟΣ: 40χρονη έκανε πέντε τροχαία, καταδιώχθηκε και προσέκρουσε σε περιπολικό – Παράνομες ουσίες στη κατοχή της

Στην σύλληψη μιας 40χρονης Ελληνοκύπριας προχώρησε η Αστυνομία Πάφου μία περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα το Σάββατο 21/12, για υπόθεση πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η 40χρονη που έχει απασχολήσει κατ` επανάληψη την Αστυνομία με διάφορα αδικήματα, οδηγώντας όχημα προκάλεσε τέσσερα τροχαία ατυχήματα στην Λεμεσό, ενώ χτύπησε σταθμευμένο όχημα. Ακολούθησε καταδίωξη, η οποία συνεχίστηκε στην Πάφο, ενώ κατά την διάρκεια της επιχείρησης έγινε ρίψη πυροβολισμών.

Η ανακοπή του οχήματος έγινε κατορθωτή στον κυκλοφοριακό κόμβο του ΓΝ Πάφου, με το όχημα της 40χρονης να προσκρούει σε περιπολικό της Αστυνομίας που είχε μεταβεί στο μέρος με σκοπό να την ανακόψει και σε άλλα οχήματα.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα της βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών.

Η υπόθεση διερευνάται από την Τροχαία Πάφου, την Τροχαία Λεμεσού και την ΥΚΑΝ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top