ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Οι νικητές του Startups4Peace στο Slush

Οι νικητές του Startups4Peace στο Slush

Οι νικήτριες ομάδες του Startups4Peace 2019 SLUSH, Parametricos και Livingo ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συμμετέχοντας σε μια από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές Startup διοργανώσεις στην Ευρώπη, το SLUSH!

Η συμμετοχή στο SLUSH σηματοδοτεί ακόμα μια επιτυχημένη ολοκλήρωση του Startups4Peace για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Στηρίζοντας τις ομάδες, στο SLUSH παραβρέθηκαν και οι Σταυριάνα Κοφτερός, Χριστόφορος Τζιτζιπής από το Startup Cyprus και ο περσινός νικητής του Startups4Peace Παναγιώτης Φιλιμής.
Οι νικητές αξιοποιώντας στο έπακρο την ευκαιρία που τους πρόσφερε το Startups4Peace, ταξίδεψαν στο Ελσίνκι για να βιώσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία ενώ είχαν και την ευκαιρία να προωθήσουν τις νεοφυείς επιχειρήσεις τους αλλά και να δικτυωθούν με άλλους επενδυτές και εκπροσώπους του Τύπου. Αυτά δήλωσαν αναφορικά με την εμπειρία τους στο SLUSH:

Μάριος Μέσσιου από την ομάδα Parametricos: «Το Slush είναι μια εκπληκτική διοργάνωση που προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες στα startups και τα scaleups που παρευρίσκονται. Η συμμετοχή της Parametricos κατέστη δυνατή χάρης στην συμμετοχή μας στα Startups4Peace Bootcamps και κερδίζοντας τελικά το Pitch Battle. Το γεγονός ότι ταξιδέψαμε στο Ελσίνκι μαζί με εμπνευσμένους μέντορες και συναδέλφους τόσο από την Φιλανδία, όσο και από τις δύο κοινότητες της Κύπρου, ήταν αυτό που έκανε την εμπειρία ακόμα πιο δυνατή και ενορατική. Προσδοκώ το Startups4Peace 2020 και τη νέα γενιά Κυπριακών startups!»


Mehmet Bağkur από την ομάδα Livingo: «Το Slush είναι μια από τις σημαντικότερες τεχνολογικές διοργανώσεις της χρονιάς. Η συμμετοχή στο Slush της Livingo υπήρξε για εμάς μια συναρπαστική εμπειρία που συνάμα μας έκανε περήφανους. Μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε στον κόσμο την Livingo ενώ ταυτόχρονα μάθαμε τις τελευταίες εξελίξεις των νέων τεχνολογιών. Η συνένωση δυνάμεων με την ομάδα του Start4Peace και τα δικοινοτικά startups στο Slush, ήταν επίσης μια απίθανη εμπειρία που μας έκανε πιο δυνατούς και αποτελεσματικούς. Περιμένω με ανυπομονησία να δω το πρόγραμμα Startup4Peace να δώσει ώθηση σε περισσότερα startups και ειρήνη στην Κύπρο τα επόμενα χρόνια».


Από τις καλύτερες στιγμές του ταξιδιού στο Slush ήταν η πρόσκληση που δέχθηκε το Startups4Peace να συμμετάσχει στο Peace & Entrepreneurship, επίσημη εκδήλωση στα πλαίσια του SLUSH η οποία διοργανώθηκε από το UN Technology Innovation Labs και το Aalto University Entrepreneurship Platform. Η εκδήλωση σκοπό είχε να διερευνήσει τις πτυχές της επιχειρηματικότητας στα πλαίσια ευάλωτων συνθήκων, με τη συμμετοχή ατόμων που παίζουν καταλυτικό ρόλο στην επιχειρηματικότητα. Η Κα. Σταυριάνα Κοφτερός αντιπροσώπευσε το Startups4Peace παρουσιάζοντας μέσω της ομιλίας της την πρωτοβουλία αυτή και συμμετέχοντας στο πάνελ που ακολούθησε. Η Κα. Κοφτερός επεξήγησε τη δουλειά που κάνει το Startups4Peace, το όραμα και τους στόχους του σε συνάρτηση με την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία που αναπτύσσεται από τη συνεργασία των Ελληνοκύπριων και των Τουρκοκύπριων επιχειρηματιών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top