Η εποχή των social media – Ποιες εφαρμογές κατέβασαν περισσότερο οι χρήστες τη δεκαετία που φεύγει

Η εποχή των social media – Ποιες εφαρμογές κατέβασαν περισσότερο οι χρήστες τη δεκαετία που φεύγει

To Facebook ανακηρύσσεται κινητή εφαρμογή της δεκαετίας, καθώς την έχουν «κατεβάσει» περισσότερο από κάθε άλλη οι χρήστες παγκοσμίως στη διάρκεια της περιόδου 2010-2019.

Η κυριαρχία του Facebook είναι εντυπωσιακή, καθώς ακολουθούν σε δημοφιλία τρία άλλα μέλη της «οικογένειας» του Facebook, οι εφαρμογές Facebook Messenger, WhatsApp Messenger και Instagram, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών App Annie.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά οι εφαρμογές Snapchat (της εταιρείας Snap), Skype (της Microsoft), Tik Tok (της κινεζικής ByteDance), UC Browser (της κινεζικής Alibaba), YouTube (της Google) και Twitter.

Δημοφιλέστερη εφαρμογή online γνωριμιών της δεκαετίας είναι το Tinder, στο video-streaming το Netflix, ενώ στο streaming μουσικής και ραδιοφώνου το Pandora Music. Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά παιγνίδια με τα περισσότερα «κατεβάσματα» διεθνώς μεταξύ 2010-2019, πρώτο είναι το Subway Surfers (της δανικής Kiloo) και ακολουθούν κατά σειρά το Candy Crush Saga (της αμερικανικής Activision Blizzard), το Temple Run 2 (της αμερικανικής Imangi) και το My Talking Τom της κυπριακής Outfit7.

Το 2019 οι κινητές εφαρμογές σημείωσαν νέα ανάπτυξη, με αύξηση περίπου 5% στις συνολικές λήψεις από τους χρήστες έναντι του 2018, μία τάση που αναμένεται να συνεχιστεί και το 2020, σύμφωνα με την App Annie.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Λευκωσία φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι και Κόστα – Τετραμερής με Χριστοδουλίδη για το Ουκρανικό

Στη Λευκωσία φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι και Κόστα – Τετραμερής με Χριστοδουλίδη για το Ουκρανικό

Στο Προεδρικό Μέγαρο αφίχθηκαν το απόγευμα η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντομίρ Ζελένσκι για κοινή τετραμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ με θέμα το Ουκρανικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE