FIFA – UEFA: Αποφασισμένες να κάνουν την συνάντηση με τους τέσσερις «μεγάλους» του Ελληνικού ποδοσφαίρου

FIFA – UEFA: Αποφασισμένες να κάνουν την συνάντηση με τους τέσσερις «μεγάλους» του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Οι δύο διεθνείς Συνομοσπονδίες φέρεται να κάνουν έναν νέο κύκλο επαφών, προκειμένου οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, να βρεθούν στο ίδιο μέρος και να μιλήσουν.

Ο στόχος των FIFA / UEFA είναι να γίνει μες στον Γενάρη αυτή η συνάντηση. Να έχουν στο ίδιο τραπέζι κυρίως Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη και να είναι παρούσες και οι δύο διεθνείς Συνομοσπονδίες με εκπροσώπους τους.

Από την στιγμή που ο Μελισσανίδης έχει ξεκαθαρίσει πως μόνο στην Αθήνα θα πάει για συνάντηση τότε το λογικό και το επόμενο είναι η προσπάθεια που θα καταβληθεί να αφορά στην ελληνική πρωτεύουσα (σ.σ. υπό την έννοια πως το βασικό πρόβλημα σίγουρα δεν είναι το μέρος αλλά άλλα ζητήματα).

Πάντως FIFA και UEFA δείχνουν αποφασισμένες να γίνει αυτή η συνάντηση που πάντως δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν, όσες σοβαρές ενέργειες και προσπάθειες και να έγιναν.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρίχνει τους τόνους ο Έρχιουρμαν - «Στόχος η επίλυση προβλημάτων μέσω διαλόγου, όχι αντιπαράθεσης»

Ρίχνει τους τόνους ο Έρχιουρμαν - «Στόχος η επίλυση προβλημάτων μέσω διαλόγου, όχι αντιπαράθεσης»

«Δεν προτίθεμαι ούτε να καλλιεργήσω φρούδες ελπίδες, ούτε να επιτρέψω σε όσους επιχειρούν να σπείρουν την απελπισία», ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τουφάν Έρχιουρμαν, με αφορμή αναφορές, επίσης, στα ΜΚΔ για τη στάση που τηρεί στο Κυπριακό και στο ζήτημα της απαγόρευσης εισόδου Τ/κ διανοούμενων στην Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE