ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στις εκθέσεις του Ομίλου Πηλακούτα η νέα γενιά της BMW X6

 Στις εκθέσεις του Ομίλου Πηλακούτα η νέα γενιά της BMW X6

Η τρίτη γενιά της BMW Χ6 βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα και συγκεκριμένα στο Showcase στη Λεωφόρο Λεμεσού στη Λευκωσία.

 

Ουσιαστικά είναι το μοντέλο που δημιούργησε την κατηγορία Sports Activity Coupe στην παγκόσμια αγορά. Μοντέλο που συνδυάζει την ευελιξία και προσαρμοστικότητα ενός SAV με τη γοητεία ενός coupe και φυσικά υιοθετεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της γερμανικής μάρκας. Μια σχεδίαση που αναδεικνύει την επιβλητική και συνάμα δυναμική της παρουσία στο δρόμο.


Η νέα γενιά της BMW X6 έχει αυξηθεί κατά 26 mm σε μήκος από το προηγούμενο μοντέλο (στα 4.935 mm) και κατά 15 mm σε πλάτος (στα 2.004 mm). Είναι επίσης κατά 6 mm χαμηλότερη (στα 1.696 mm) με το μεταξόνιο να έχει αυξηθεί κατά 42 mm στα 2.975 mm, κάτι που μεταφράζεται σε ακόμα μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, παρά τον κουπέ χαρακτήρα της.


Η ποιότητα κατασκευής, το άψογο φινίρισμα και η οδηγοκεντρική προσέγγισης χαρακτηρίζει και αυτό το μοντέλο του γερμανού κατασκευαστή. Με πλήθος τεχνολογικά χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, το εσωτερικό της νέας BMW X6 δημιουργήθηκε με γνώμονα μία αποκλειστική και δυναμική οδηγική εμπειρία. Οι διαιρούμενες (40:20:40) πλάτες των πίσω καθισμάτων θα μπορούν να προσφέρουν ένα χώρο αποσκευών 580 στα 1.530 λίτρα ενώ στη μακρά λίστα του βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού ξεχωρίζουν τα πολυλειτουργικά καθίσματα με λειτουργία μασάζ για τον οδηγό και το συνοδηγό, το αυτόματο σύστημα ελέγχου κλιματισμού τεσσάρων ζωνών, οι θερμοηλεκτρικές ποτηροθήκες, η χρήση κρυστάλλινων στοιχείων σε ορισμένα χειριστήρια, η πανοραμική κρυστάλλινη ηλιοροφή Sky Lounge και πολλά άλλα.


Η γκάμα κινητήρων που έχει στη διάθεση της η νέα BMW X6 αποτελείτε από δύο βενζινοκινητήρες και δύο πετρελαιοκινητήρες. Αρχή με ένα straight-six βενζινοκινητήρα 340 ίππων για την BMW X6 xDrive40i ενώ στη συνέχεια υπάρχει η BMW X6 M50i με ένα νέο βενζινοκινητήρα V8 530 ίππων. Στο χώρο των πετρελαιοκινητήρων υπάρχει η X6 xDrive30d με ένα εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα diesel με 265 ίππων αλλά και η έκδοση X6 M50d με 400 ίππους. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται φυσικά η πανίσχυρη έκδοση Μ και τους 600 ίππους!


Όλες οι εκδόσεις της νέας BMW X6 πληρούν τις απαιτήσεις του προτύπου εκπομπών ρύπων EU6d-TEMP ενώ θα διαθέτουν ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic.


Μαζί και η τελευταία γενιά του συστήματος BMW xDrive που κατανέμει τη ροπή μεταξύ των εμπρός και πίσω τροχών μεταβαλλόμενα, και ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις.


Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top