ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Μετεωρολογίας: Αίθριος προβλέπεται ο καιρός - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου

Τμήμα Μετεωρολογίας: Αίθριος προβλέπεται ο καιρός - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται από την Παρασκευή (09/01).

Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους είναι περίπου 92 εκατοστά.

Το βράδυ της Πέμπτης (09/01), ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ανατολικά παράλια, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στο πλην ένα στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή (10/01), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά παράλια, μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να υπάρχει παγετός, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο (11/01), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

Την Κυριακή και τη Δευτέρα (12-13/01), περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, με ενδεχόμενο τοπικών ελαφρών βροχών ή και παροδικής ελαφράς χιονόπτωσης στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Την Κυριακή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή στη θερμοκρασία, ενώ τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top