ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Την Τρίτη 14/1/2020, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας,στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) παρά την έξοδο αρ. 13 προς Σκαρίνου/Λεύκαρα με κατεύθυνση προς Λευκωσία/Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης υπερόδιων πινακίδων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Εργων, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) από την έξοδο αρ. 13 προς Σκαρίνου/Λεύκαρα μέχρι την έξοδο αρ. 12 προς Κοφίνου/Αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας (Α5) θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται διαμέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού (Β1).

Εξάλλου κατά την περίοδο 13/1/2020 - 16/1/2020, μεταξύ των ωρών 09:30 - 16:00,θα εκτελούνται εργασίες σφράγισης ρωγμών και αποκατάστασης καθιζήσεων οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία παρά την Ακτή του Κυβερνήτη.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μια λωρίδα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία σε μήκος 300μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top