ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Την Τρίτη 14/1/2020, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας,στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) παρά την έξοδο αρ. 13 προς Σκαρίνου/Λεύκαρα με κατεύθυνση προς Λευκωσία/Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης υπερόδιων πινακίδων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Εργων, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) από την έξοδο αρ. 13 προς Σκαρίνου/Λεύκαρα μέχρι την έξοδο αρ. 12 προς Κοφίνου/Αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας (Α5) θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται διαμέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού (Β1).

Εξάλλου κατά την περίοδο 13/1/2020 - 16/1/2020, μεταξύ των ωρών 09:30 - 16:00,θα εκτελούνται εργασίες σφράγισης ρωγμών και αποκατάστασης καθιζήσεων οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία παρά την Ακτή του Κυβερνήτη.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μια λωρίδα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία σε μήκος 300μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Έκρηξη στη Λευκωσία: Μεταφέρθηκε και δεύτερο πρόσωπο στο Νοσοκομείο - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Έκρηξη στη Λευκωσία: Μεταφέρθηκε και δεύτερο πρόσωπο στο Νοσοκομείο - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/2) στη Λευκωσία, μετά από διαρροή υγραερίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top