ΕΛΛΑΔΑ

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος

Εχασε τη ζωή του ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος μετά από τροχαίο δυστύχημα. Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν το χωριό της Αετομηλίτσας, λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Παρασκευής (10/1).

 

Ο γνωστός επιχειρηματίας Θοδωρής Νιτσιάκος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το όχημά του ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 20-25 μέτρων στην Αετομηλίτσα ,το χωριό από όπου κατάγεται και όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει για κυνήγι .

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δρόμοι στην περιοχή είναι ιδιαίτερα ολισθηροί, λόγω του πάγου που έχει συγκεντρωθεί από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο κ. Νιτσιάκος απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του με τη βοήθεια κατοίκων και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΑΠΟ naftermporiki.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top