ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν κάνουν ΑΣΧΗΜΑ, που το πάνε με… νέα ΣΥΝΤΑΓΗ!

Δεν κάνουν ΑΣΧΗΜΑ, που το πάνε με… νέα ΣΥΝΤΑΓΗ!

Πέρασε στα ψιλά η χθεσινή είδηση, ότι η Ομοσπονδία θα το… πάει με νέα συνταγή στην επιλογή του προπονητή της εθνικής αντρών. 

Τις τελευταίες μέρες, υπήρξαν πληροφορίες, ότι θα προσλάμβαναν Βέλγο τεχνικό διευθυντή για όλες τις εθνικές ομάδες.

Εν τέλει θα εντάξουν στο μισθολόγιο, Βέλγο επαγγελματία προπονητή, αλλά θα είναι ο καινούργιος Ομοσπονδιακός της Αντρών.

Το όνομα του Γιόχαν Βάλεμ (άγνωστο για μας εδώ στην Κύπρο), του οποίου το βιογραφικό δεν «τρελαίνει». (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ).

Θεωρούμε ότι δεν είναι καθόλου άσχημη η «λύση», που αποφάσισαν να δώσουν, για διαδοχή του Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο της μεγάλης εθνικής.

Ενδεχομένως ο άγνωστος… ξένος, να πετύχει πολύ περισσότερα πράγματα, από κάποιους άλλους που όταν προσελήφθησαν υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top